Teambuilding

El teu equip està desmotivat? Tens alta rotació al teu equip? No s'hi implica prou? Hi ha un bon ambient de treball? T'agradaria tenir un equip més cohesionat? Els teus treballadors són feliços? 

Sense equips qualificats i motivats, el fracàs està assegurat. Més enllà del finançament i dels models de gestió, moltes de les causes de mortalitat o estancament de les empreses són degudes a la incapacitat dels empresaris i els seus equips de dur a terme ia temps els canvis que requereix el mercat i el consumidor.

La transformació del canvi a les empreses
sempre és menys fàcil i va lligada a l'equip que ho promou

Algunes pimes que sobreviuen als cinc anys s'enfronten, doncs, a la fase de creixement o resposicionament a partir d'estudis i projectes que no tenen en compte que l'empresa està lligada a un equip de persones que s'han de contemplar amb individus i no com a màquines. Per tant, amb les circumstàncies personals i professionals. Aquest és el nostre punt de partida. Es treballa amb allò que hi ha. Que ja és moltíssim. 

Teambuilding a Mallorca

Canviar els equips seria potser la solució més fàcil, la més traumàtica i, és clar, la més cara. I en funció del sector no sempre és possible triar el professional adequat, a causa de l'alta rotació, la manca d'especialització, el marc legal i les circumstàncies personals que també són canviants. Moltes vegades ens trobem amb equips desmotivatso desorientats no per motius salarials sinó perquè no hi ha objectius compartits. 

Per això som partidaris de transformar l'equip i amb això l'empresa. Quan acompanyem una empresa els fem en un clima de confiança i quina millor manera de demostrar-ho que apostar per l'equip de persones existent. 

A través de plans de formació i dinàmiques de grup creem espais espais de diàleg ia partir de les habilitats i competències de cada persona. Durant les sessions treballem el talent i la motivació que ens permetran reorganitzar o no els equips, però sí fixar una nova ruta cap a una visió compartida tots de l'organització.  

Aprofitem tots els recursos i espais de l'empresa per desenvolupar les accions formatives, tant dins com fora de les instal·lacions i de manera dinàmica i pràctica. I des de diferents nivells pedagògics i organitzatius (horitzontal, vertical i transversal). 

En la majoria de casos, les accions formatives vinculades al Teambuilding es poden fer a través de formació bonificada ja que som una empresa acreditada per impartir formació presencial a Mallorca.

Aquests són alguns dels nostres clients amb els equips dels quals treballem

{module 978}

 {loadmodule mod_news_pro_gk5,Clients Teambuilding}

RGPD Protecció de dades a Mallorca

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut