Formació bonificada

Des de fa 10 anys som una empresa inscrita i acreditada per la Fundació Estatal per a la Formació a l'Ocupació (FUNDAE), cosa que ens permet impartir formació bonificada per a empreses a Mallorca a nivell presencial. 

La formació és un dels eixos de la nostra metodologia i una eina poderosa per transformar les organitzacions i els seus equips, cap als reptes que la societat i el mercat planteja constantment. 

La nostra formació és personalitzada i es basa en un model que treballa talent des de les habilitats i competències de cada individu de lempresa. Les formacions es realitzen a la seu de l'empresa o bé a llocs totalment aliens, amb un alt contingut pràctic, dinàmic i altament participatiu. 

En funció del client creem un pla de formació a mesura que pot contemplar sessions en grup, per nivells o individuals. 

Totes les empreses disposen d'un ajut econòmic que es fa efectiu mitjançant bonificacions a les cotitzacions a la Seguretat Social per a accions formatives que els ajudin a incrementar la seva competitivitat i productivitat, desenvolupant les competències i qualificacions dels seus assalariats.

Aquests són alguns dels nostres clients amb qui hem fet formació bonificada

{module 977}

 {loadmodule mod_news_pro_gk5,Clients Formació bonificada}

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut