Desenvolupament del model d'habilitats i competències en un Centre Especial d'Ocupació

Durant l'any 2018 estem liderant un projecte pilot i pioner a nivell europeu amb la Fundació Es Garrover dins l'àmbit dels centres Centres Especials d'Ocupació (CEE), que se centra en les habilitats i competències de cada alumne i permet el seu desenvolupament personal i professional desenvolupant un ventall més gran d'activitats professionals que les que s'ofereixen tradicionalment als centres especials d'ocupació. D'aquesta manera, les persones amb algun trastorn de salut mental, aconsegueixen una major autoestima, autonomia financera i personal i integrar-se plenament en mercats laborals més amplis i, per descomptat a nivell social. 

Tradicionalment els programes de formació dels CEE segueixen programes molt rígids i pautats. El que més ens va entusiasmar d'aquest projecte va ser, precisament, aplicar la metodologia que apliquem amb els nostres clients, perquè des del primer moment apostem pels alumnes i les seves aptituds i capacitats. A més, moltes de les sessions es realitzen en empreses reals, tant sessions formatives, com visites i treballs de camp que permeten als alumnes viure a primera línia tots els processos d'un negoci i, a més, donar visibilitat i continuar trencant l'estigma del trastorn mental. 

Els resultats són tan espectaculars que molt aviat us podrem explicar molt més perquè avancem a gran velocitat amb el suport psicològic i l'entusiasta equip que fa possible la Fundació Es Garrover. 

Alumnes participants al programa pilot

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut