Conferència sobre l'estratègia comercial a Internet

Bernat Català i Vicenç Pardo van explicar com planificar, desenvolupar i implementar una bona estratègia comercial a Internet.

Bernat Català i Vicenç Pardo van explicar com planificar, desenvolupar i implementar una bona estratègia comercial a Internet.

L'acte va tenir lloc el dijous 25 de setembre al Centre Bit Raiguer i va ser organitzat pel Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears (CDEIB) i s'emmarca al cicle de conferències que commemoren el X aniversari del Centre Bit Raiguer, inaugurat el 1998.

Internet és un nou mercat completament diferent del mercat tradicional. Moltes vegades hi ha gent que els confon i pretén aplicar l'estratègia del mercat tradicional al mercat en línia. I fracassen. Fa anys i encara avui, alguns segueixen dient que si no estem a Internet no existim. I sí, cal ser a Internet, però amb quina estratègia? sabem què volem aconseguir? quins són els nostres objectius a curt oa llarg termini? volem nous clients a més dels ja tradicionals? o ens conformem? sabem per què tenim o per què volem una pàgina web? sabem qui seran els nostres usuaris?

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut