Projecte de col·laboració educatiu

Onsom.com desenvolupa un projecte pioner a nivell educatiu amb els alumnes dels mòduls de Recerca Comercial i Màrqueting al punt de venda de l'Institut Berenguer d'Anoia d'Inca.

Des del mes d'octubre passat, 11 alumnes dels mòduls de Recerca Comercial i Màrqueting al punt de venda de l'Institut Berenguer d'Anoia d'Inca (Mallorca), participen en un projecte educatiu pioner a Balears, que té per objectiu apropar-los al comerç electrònic, un camp amb àmplies possibilitats i demanda laborals.

Durant aquest curs els alumnes faran una sèrie d'exercicis pràctics, basats en casos reals, que els ajudaran a conèixer millor quina és la situació del mercat d'Internet i la forma de comercialització dels productes i serveis del sector.

El projecte, que es va començar a gestar a principis del 2008, quan Juana María Fuster, tutora dels cursos i els responsables d'Onsom.com, Bernat Català i Vicenç Pardo, van establir les bases de la col·laboració.

Les sessions es realitzen a les instal·lacions de l'Institut Berenguer d'Anoia ia través d'innovadores xarxes com Facebook.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut