Josomid amb onsom.com

Josomid, el maniquí més famós de Mallorca, va acceptar la invitació de onsom.com i va assistir a l'Esmorzar Empresarial organitzat per la CAEB, en què expliquem algunes de les claus per triomfar a Internet.

Josomid, el maniquí més famós de Mallorca, va acceptar la invitació d'onsom.com i va assistir a l'Esmorzar Empresarial organitzat per la CAEB el 27 de febrer, en què expliquem algunes de les claus per triomfar a Internet.

L'enigmàtic maniquí mallorquí protagonitza una original i brillant campanya de difusió i promoció d'un projecte que sortirà a la llum la setmana del 13 de març.

Hi ha moltes teories sobre els seus objectius. Circulen a la Xarxa un munt de comentaris sobre aquest personatge i més encara sobre el seu creador. Però sigui el que sigui, la qüestió és que ha aconseguit cridar l'atenció i coneix perfectament els recursos i les possibilitats que ofereix la Xarxa teixint una teranyina de comunicacions en innombrables portals com els que esmenta: Menéame, Fotolog, Twitter, Skype, orkut…

Això és una estratègia. De fet, des del 26 de febrer sabem que és un experiment social perquè ho va explicar a IB3 , i els seus creadors són el Obra Social Sa Nostra, la Fundació IBIT i Còrtex , que ha realitzat la producció. I fins aquí podem llegir.

Enllaços relacionats

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut