3 Glops

LLANÇEM marques A LO GRAN i fem que tothom ho conegui, fins i tot la presidenta!

Ens van cridar per fer el llançament de la marca 3Glops, perquè volien fer alguna cosa diferent del que sempre. Vam muntar un esdeveniment cridaner i gran, al lloc més emblemàtic de Palma, perquè tots els transeünts s'unissin. Convoquem els membres més representatius de la societat i els principals mitjans de comunicació. Van venir tots, fins i tot la presidenta del Govern Balear. Volíem que els protagonistes fossin els usuaris de les entitats i els seus familiars, i per això vam crear entretingudes dinàmiques perquè tinguessin veu pròpia i poguessin explicar de primera mà a la presidenta, al batle de Palma o qualsevol dels convidats no només la seva realitat patològica sinó també les seves inquietuds i projectes personals i professionals. Va ser un èxit, tant de participació com de repercussió mediàtica!

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut