V edició del projecte «Com treure profit de la teva pàgina web»

Onsom.com assessorarà de forma personalitzada 15 empreses seleccionades perquè en treguin el màxim profit a les possibilitats que ofereix Internet. Un total de 15 petites i mitjanes empreses de Mallorca, que disposin de pàgina web, tindran l'oportunitat que Onsom.com els realitzeu una anàlisi, per diagnosticar l'aprofitament actual que la vostra web us reporta i buscar nous mitjans per rendibilitzar-la.

La CAEB, mitjançant aquesta iniciativa emmarcada al Servei de Consolidació d'Empreses i finançada pel SOIB, vol contribuir a donar suport a les empreses perquè puguin treure el màxim profit de les noves tecnologies que utilitzen. La participació al projecte és gratuïta.

Aquest projecte es duu a terme entre el 15 de febrer i el 7 de maig del 2010.

Aquest projecte es reedita per cinquena vegada després de l'èxit del projecte pilot que es va desenvolupar durant el mes de maig del 2008 i en què van participar 10 empreses fins al 30 de juny.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut