Casos d'èxit i estratègies de política 2.0

La coalició PSM-IniciativaVerds-ExM, ens va contractar per dissenyar i implementar una campanya 2.0 basada en xarxes socials, durant els tres mesos previs a les eleccions autonòmiques i municipals del 22 de maig del 2011.

Des d'Onsom.com dissenyem una autèntica campanya electoral 2.0, rendible, eficaç i perdurable en el temps, consistent en la realització de sessions formatives i accions a les xarxes socials de referència (Facebook, Twitter, etc) que va tenir com a actors i motors, els principals candidats de la coalició, responsables de comunicació, així com destacats membres, afiliats i votants de la mateixa.

Durant la campanya, alguns mitjans es van fer ressò de la campanya, gràcies a la qual, aquesta coalició ha incrementat la seva representació parlamentària al Parlament, el Consell Insular (diputació) ia nivell municipal, convertint-se en la tercera força política de les Illes Balears.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut