Inici Fase Patent Internacional

Onvas.com, la nova empresa creada per Onsom.com per desenvolupar aplicacions de radiofreqüència ha iniciat les fases de patent a la Unió Europea i els Estats Units, pas previ a la comercialització de la tecnologia desenvolupada i les seves possibles aplicacions al mercat. Onvas.com, la nova empresa creada per Onsom.com per desenvolupar aplicacions de radiofreqüència ha iniciat les fases de patent a la Unió Europea i els Estats Units, pas previ a la comercialització de la tecnologia desenvolupada i les seves possibles aplicacions al mercat.

Les aplicacions tecnològiques que actualment explota Onsom.com i Onvas.com han estat desenvolupades als laboratoris Informàtica i Física de la Universitat de les Illes Balears (UIB), utilitzant tecnologia punta, gràcies a un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears.

Més a www.onvas.com

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut