Workshop 2.0: Hotels vs. Portals d'opinió

La reputació en línia dels establiments hotelers va ser el tema estrella d'aquesta trobada que va agrupar empreses del sector hoteler, turístic i d'Internet.

Hotel Amic Horizonte va acollir el Workshop 2.0: Hotels vs. Portals d'opinió, organitzat per Trivago i en col·laboració amb Amic Hotels i la Cambra de Comerç de Mallorca ia qui van assistir representants del sector hoteler, turístic i d'Internet.

En aquest esdeveniment es va posar de manifest la importància de la reputació en línia de les organitzacions i les persones, i, en concret, dels portals d'opinió i les comunitats virtuals com a espais a tenir en compte per qualsevol empresa o organització que operi al món , ja que influeixen en la presa de decisions dels consumidors.

Allí coincidim una vegada més amb Josomid, qui ens va parlar dels seus projectes presents i futurs.

Després compartim taula i dinar amb Bel Llodrà del Institut Balear d'Innovació Tecnològica (IBIT), Andreu Llabrés, hoteler visionari, Jordi Ruiz de City Hotels, Prisilla Regueiro de Trivago i Rosa María Cacabelos de Holidaycheck.

Enllaços relacionats:

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut