Òptiques Florida

Òptiques Florida

Et convertim en un actor social i augmentem el teu tràfic de clients

Convertim a Òptiques Florida en un actor social mitjançant patrocinis a empreses i esdeveniments (Basket Inca, Futbol Constància i IncaJazz). Creem promocions i sorteigs en esdeveniments com el Dijous Bo, recaptant nombrosos mails i telèfons. Vam millorar la comunicació de la tenda amb un display publicitari exterior que es va convertir en un reclam infal·lible i va augmentar el trànsit de clients. Creem vídeos explicatius de tècniques que es fan dins de la teràpia visual per millorar la capacitat visual de nens i adults. Ens vam encarregar de la inauguració de la nova clínica especialitzada en teràpia visual, audiologia i optometria, on van assistir les principals personalitats d'Inca. Seguim?

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut