d

Text formació

Sí, és gratis. Encara no t'ho has assabentat?

La teva empresa disposa d'un crèdit anual per gastar a la formació professional de la teva plantilla. Són formacions relacionades amb la teva activitat laboral per millorar les seves competències o adaptar-se als canvis. Vaja, que pots aconseguir tenir un equip més productiu sense que et costi res, perquè està bonificat per la Seguretat Social.

Sí, és gratis. Què fem?

Els teus empleats són els ambaixadors de la teva marca, i el nostre treball en les formacions consisteix a treure'n tot el potencial i aconseguir que treballin a gust. Perquè està demostrat que el bon rotllo laboral millora el seu rendiment i amb això milloren els resultats de la teva empresa.

A les empreses amb alta rotació, amb mal ambient, amb empleats desmotivats o que no s'hi impliquen, el fracàs està assegurat. Perquè l'empresa està lligada a un equip de persones que s'han de contemplar com a individus i no com a màquines. Persones que tenen circumstàncies personals i professionals. Aquest és el punt de partida als nostres cursos de formació.

Sí, és gratis. Com ho fem?

A través de plans de formació i dinàmiques de grup creem espais de diàleg, i ens centrem en les habilitats i competències de cada persona. Durant les sessions treballem el talent i la motivació que ens permetran reorganitzar els equips o no i fixar una nova ruta cap a una visió compartida per tots de l'organització.

Aconseguim que els teus empleats estiguin més qualificats i tinguin més coneixements i habilitats, que estiguin més motivats i compromesos amb l'empresa, que siguin més competitius, més productius, que se sentin integrats i que perdin la por dels canvis al sector ia les noves tecnologies. Gairebé res.

Sí, és gratis. Quan?

Quan et convingui.

Sí, és gratis. On?

Aprofitem tots els recursos i espais de la teva empresa per desenvolupar les accions formatives, tant dins com fora de les instal·lacions i de manera dinàmica i pràctica. I des de diferents nivells pedagògics i organitzatius (horitzontal, vertical i transversal).

Sí, és gratis. Per què triar-nos?

Perquè som una empresa acreditada per Fundae.
Perquè tenim més de 15 anys dexperiència.
Perquè som professionals: només oferim cursos de qualitat.

Per arribar al port,
cal remar tots en la mateixa adreça.
Remem junts?

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut