Lego Education Robotix Balears

Lego Education Robotix

Situem Robotix al mapa educatiu, i ara tots volen aprendre jugant!

Robotix Balears és l'únic operador certificat per LEGO per promoure les activitats de robòtica educativa i STEAM. Però no tothom ho sap, i aquesta era la nostra missió: situar-los al mapa, convertir-los en un referent de la innovació educativa i contribuir a generar més vocacions a les àrees de ciència i tecnologia. Organitzem la Steam Party i la Wedo Party, esdeveniments que van congregar gairebé mil pares i fills i tots els mitjans se'n van fer ressò. La visibilitat de Robotix es va multiplicar i a més van servir com a plataforma de contacte comercial amb responsables polítics. També obrim oportunitats de contacte amb empreses privades a través del patrocini, com Laccao (Estrella Damm), Quely, 3 Glops o Riu Hotels, i comptem amb el suport del Govern Balear, el Consell de Mallorca i el Ajuntament de Palma.

Wedo Party Lego Mallorca

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut