Hotel Sa Cabana

Hotel sa Cabana

Sabem explicar al món com són d'especials els nostres hotels

La paraula “influencer” et pot agradar més o menys, però al final són els millors ambaixadors del vostre hotel. Sabem del que parlem, ja que algun dels nostres clients, com el romàntic Hotel Sa Cabana, ha tingut allotjats personatges tan influents com @chiaraferragni (Chiara Ferragni, 16,4 milions de seguidors), @marenanita (Maren Anita, 51,2 mil seguidors) o @appleleaf_ (Anne Christine, 23 mil seguidors), a més de models, actors o marques exclusives com MINI i Porsche. Molts han compartit la seva experiència amb els seguidors, generant visibilitat i impacte. Per iniciativa pròpia, sense cobrar per això, gràcies al que hem aconseguit transmetre'ls.

Hotel sa Cabana
Hotel sa Cabana
Hotel sa Cabana
Hotel sa Cabana

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut