Pep Socies

Bri restaurant

Hem creat un personatge inimitable amb presència constant als mitjans de comunicació

Una marca que no surt als mitjans no és una Súper Marca. Els nostres clients ho saben! A Bri restaurant, a més de crear una estratègia diferenciada, hem creat un personatge públic singular i únic a la seva espècie. Gràcies a la creativitat dels seus vídeos, el Pep ha despertat l'interès de molt públic i molt divers. Entre els seus clients hi ha coneguts polítics, periodistes i escriptors. El seu talent culinari, la proposta gastronòmica, el carisma i la presència constant en mitjans especialitzats i en premsa local l'han convertit en una icona. Una bona estratègia comercial amb què aconsegueix tenir el restaurant ple de comensals cada dia. Hi ha “Pep des Bri” per a estona!

Pep Socies des Bri restaurant
Pep Socies des Bri restaurant
Pep Socies des Bri restaurant

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut