Iago Negueruela, Vicenç Pardo, Francina Armengol, Bernat Català i Virgili Moreno

Reconeixement a la trajectòria empresarial de onsom.com

El 19 d'octubre rebem una simbòlica distinció que reconeix la nostra trajectòria empresarial de la mà de Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears, qui va estar acompanyada del conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, el batle d'Inca, Virgili Moreno i la directora gerent del IDI, Núria Hinojosa. A més d'una il·lustració de Jaume Villardell ens va lliurar un taronger plantat en un test triangular que representa l'emblemàtic edifici del Centre Bit Raiguer, de l'arquitecte  Alberto Campo Baeza.

Va ser amb motiu del 20è aniversari del Centre Bit Raiguer, l'espai al que ens traslladem gairebé a l'inici de la nostra activitat empresarial i que avui, 15 anys després, està més que consolidada gràcies a la confiança que han dipositat els nostres clients i una llarga llista de persones que ens han acompanyat recorrent aquest camí i creixent fent el que més ens agrada, branding i màrqueting. Gràcies a tots els que ho feu possible.

Durant l'acte també va ser reconeguda l'empresa farmacèutica Sanifit, fundada per Joan Perelló.

Reconeixement Trajectòria empresarial Onsom.com
Iago Negueruela, Vicenç Pardo, Francina Armengol, Bernat Català i Virgili Moreno.
Reconeixement Trajectòria empresarial Onsom.com
Vicenç Pardo, Bernat Català, Iago Negueruela, Francina Armengol i Virgili Moreno.
Reconeixement Trajectòria empresarial Onsom.com
Nuria Hinojosa, Iago Negueruela, Joan Perelló, Francina Armengol, Virgili Moreno, Bernat Català i Vicenç Pardo.

Aquest reconeixement ha estat notícia a:

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut