Aigua 3 Glops

Aigua a domicili

Creem marques des de zero i els donem màxima visibilitat

Des de 3 Salut Mental ens van encarregar crear una marca des de zero i introduir-la al mercat: Una empresa de distribució d'aigua a domicili a Inca com projecte pilot per exportar a la resta de Mallorca. Aquesta iniciativa, pionera a l'illa, fomenta la inserció laboral de persones amb trastorn de salut mental. El nostre objectiu era triple: trencar l'estigma, donar visibilitat a la realitat d'aquestes persones i fomentar-ne la plena inserció laboral i social. Tot un repte! Va ser un any de molta feina: crear un equip professional, liderar un pla d'empresa, formar un equip comercial a partir d'un model que potencia les seves habilitats, competències i autonomia personal. Vam fer un gran esforç però va valer la pena, perquè el resultat va superar amb escreix totes les expectatives.

Aigua a domicili
Flyer del servei d'Aigua a domicili

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut