Tomo la paraula

Taller Prenc la paraula

JAG de l'Île
Les Meninas, La Gioconda i La jove de la Perla

El dissabte, 6 d'octubre a les 19:00 hores acollim el taller de lectures dramatitzades, Prenc la Paraula, que es centra en la importància del text en la interpretació, a partir de poemes, relats i cançons i de la metodologia de treball que desenvolupa Bernat Gran i la companyia Teatre Íntim.

Aquest taller obert al públic amb prèvia reserva s'emmarca dins de les múltiples activitats que acull la nostra empresa i l'objecte social de les quals aposta clarament per les arts escèniques i que sempre està obert a propostes que es puguin compaginar amb els períodes de residència artística. 

Inauguració: 
Dissabte, 6 d'octubre a les 19 hores

Com arribar
C/ Om 24
07300 Inca, Mallorca

Info & reserves
whatsapp 686 93 14 73
hola@teatreintim.com

Més informació a teatreintim.com

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut