Són Mesquidassa

Un immens mar d'oliveres va ser la font d'inspiració del copywriting i de l'estratègia de màrqueting de continguts que la família Rosselló ens va encarregar per a la seva tafona de Són Mesquidassa, una marca que ja és referent de la DO Oli de Mallorca i una oleoruta de visita obligada a Mallorca. Una aposta del Grup Conserves Rosselló pel camp mallorquí i ampliar l'oferta turística complementària durant tot l'any, especialment a l'àmbit gastronòmic.

A més ens encarreguem del disseny i desenvolupament de la pàgina web i la botiga online, un espai que conjuga simplicitat, funcionalitat i seguretat i que està altament optimitzada a nivell de tècniques SEO, el que li permet liderar les cerques a Google al vostre sector.   

Disseny web Son Mesquidassa

 

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut