Residència artística

La nostra casa gòtica acull l'única residència artística privada d'Inca (Mallorca). Aspirem a ser un punt de referència que conviu, difon i promociona propostes i sensibilitats artístiques, així com un punt de trobada i de diàleg entre persones.

La lluminositat del lloc i el color neutre unifiquen l'espai obert d'uns 70 m2 flanquejat per parets de tapial (segle XIII) i marès, terres de fang i calç. A l'exterior, un hort ecològic  i un galliner creen un contrast singular i alhora típic de la arquitectura tradicional mallorquina.

La nostra residència artística forma part del objecte social d'Onsom.com, que sense ànim de lucre aposta pel art en totes les seves manifestacions, oferint als artistes un lloc on mostrar les seves creacions i si és possible fins i tot de creació, ja que el nostre espai de treball és molt polivalent.

Oferim als artistes estades de 6 mesos per donar la major visibilitat a una casa oberta al públic, estratègicament situada al centre de la ciutat i per la qual també passen molts dels nostres clients. Les parets estan preparades per acollir tota mena d'obres i els espais són diàfans.

Inca és una ciutat de més de 30.000 habitants i cabdal de la comarca del Raiguer. Estratègicament situada i connectada amb tots els punts de l'illa de Mallorca, concentra la principal activitat empresarial, comercial i social de la comarca que conjuga amb la seva història i tradició. El seu mercat del Dijous i les seves bodegues són el més atractiu per a turistes i residents a més d'alguns esdeveniments culturals de referència públics i privats.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut