Cati Horrach is in da Haus

Cati Horrach (Inca, 1976) és l'artista resident del mes de novembre amb el seu Gestió del canviEl laitmotiv que dóna origen a l'exposició i al seu personal visió: passi el que passi 'Nunquam trademus' mai et rendeixis.

Has sentit la necessitat de portar àncores en algun moment de la teva vida? Deixar el port familiar on tenies l'embarcació assegurada i navegar a mar obert? O has encallat en esculls sentimentals o laborals i has hagut d'amotinar el teu seny per prendre decisions importants i virar el rumb cap a nous horitzons? O has trobat un varador on has decidit quedar-te ancorat per no anar més a la deriva sense timó?

Com fer front a un canvi radical a la vida? Tots en algun moment de la nostra existència hem de fer front com a mínim a un important canvi que marcarà un abans i un després a la nostra vida, ple de disjuntives i emocions a afrontar.

Horari:
Dilluns a divendres de 9 a 14 hores i hores convingudes
Dijous Bo de 10 a 13 hores.

Situació
C/ Om, 24
07300, Inca, Mallorca

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut