Taller LINKEDIN

Si en algun lloc es fan negocis a Internet és en aquesta Xarxa. Ningú es sorprendrà que li contactis per fer negocis. Ningú. Què estàs esperant? Resultats assegurats DIMECRES 15 octubre/ 5 novembre
COST
100 €/persona
100% BONIFICABLE A TRAVÉS DE LA FUNDACIÓ TRIPARTITAMàxim 10 persones per grup.

LLOC
PALMA DE MALLORCA
C/ Santiago Rusiñol, 13 Baixos esq.
07012 Palma de Mallorca
Horari: 10 a 14 hores

INCA
C/ Om, 24 baixos
07300 Inca, Mallorca
Horari: de 16 a 20 hores

METODOLOGIA
Si no vens a treballar no hi ha lloc per a tu. Els nostres tallers són super super pràctics. No et deixarem descansar ni un minut. I sortiràs amb ganes de treballar més. Combinem el treball en equip, les millors tècniques de gaming i el desenvolupament d'habilitats estratègiques i creatives, que són fonamentals per triomfar als social media.

I no et preocupis, és igual el nivell de coneixement que tinguis. Tots hem començat des de zero.

PROFESSOR
@BernatCatalà és consultor de Màrqueting Online, periodista (col·legiat 03102), actor i productor teatral. Duu 14 anys a primera línia d'Internet, havent dirigit els fòrums de Wanadoo a Espanya i Amèrica. Fundador d'Onsom.com i emprenedor addicte, aporta creativitat, coneixement, estratègia i visió empresarial. Entre els seus clients hi ha perfils professionals i comptes de tots els sectors.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut