Càpsula formativa: errors més comuns de l'e-commerce

El dijous 4 d'abril, Vicenç Pardo, impartirà a Palma Activa, una xerrada sobre els errors més comuns del comerç electrònic.

El dijous 4 d'abril, Vicenç Pardo, impartirà a Palma Activa, una xerrada sobre els errors més comuns del comerç electrònic. Cada cop són més les empreses que operen a Internet sense l'estratègia adequada perquè intenten replicar el seu model offline al món en línia i fracassen. L'objectiu d'aquesta càpsula és abordar i analitzar estratègies d'èxit i de fracàs de pimes i de grans empreses a la Xarxa. També s'abordaran les tendències del mercat i els comportaments dels consumidors.

Aquesta càpsula està adreçada a emprenedors, empresaris ia comerciants que operin o estiguin comercialitzant productes i serveis a Internet.

Data: 4 d'abril de 2013
Hora: 12:00 hores
Lloc: carrer Socors 22 (07002 – Palma) Mapa
Inscriu-te aquí

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut