Onsom.com - Kit digital Mallorca

BlogLABoratori
d

LABoratori

L'experiència formativa en què participen grups molt reduïts, de 8 persones com a màxim, i en què compartim el nostre know how els ambiciosos projectes formatius i de consultoria que realitzem amb grans empreses i professionals VIP. LABoratitza't.

El valor més gran d'Onsom.com en aquests 13 anys de trajectòria professional i personal és el coneixement adquirit, treballant en múltiples sectors i amb empreses líders

Per això vam decidir crear un format que permetés compartir el nostre know how amb pimes i professionals que no podien desenvolupar a les seves empreses els ambiciosos projectes formatius i de consultoria que realitzem amb grans empreses i professionals VIP. I creem el LABoratori

De què va això?

Així desenvolupem una metodologia i un pla formatiu que s'adaptés al perfil de petites i mitjanes empreses, professionals independents, directius i comandaments intermedis. I el resultat és el LABoratori, una experiència formativa i de creixement en què participen grups molt reduïts entre 6 i 8 persones com a màxim.

 

Deixa un comentari

Coneix-nos

Ens pots seguir a les principals Xarxes Socials
caCatalà
Saltar al contingut