Taller de Facebook

Sent Facebook un lloc imprescindible per a moltes organitzacions, particulars i professionals, l'Associació de Floristes de Mallorca va contactar amb el nostre expert a Facebook, Vicenç Pardo, perquè impartís un Taller de Facebook els dies 29 i 30 de juny, 
Els assistents van aprendre a utilitzar Facebook com a eina comercial i van descobrir la capacitat de fidelització que ofereix, ja que l'alta concentració d'usuaris, allò que fan i les múltiples coses que comparteixen poden ser seguides fàcilment diàriament per qualsevol. És com un zàping de televisió elevat a la màxima potència. En un moment qualsevol usuari mitjà d'Internet pot saber què està passant a l'entorn escollit oa qualsevol lloc del món. I qualsevol acció pot tenir una repercussió massiva pel fet que els contactes d'un usuari la poden conèixer i alhora els contactes d'aquests contactes, i així successivament.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut