Taller: Com crear un Pla de Mitjans Socials

L'agència de màrqueting en línia Onsom.com porta implantant plans de social media des de fa diversos anys, és per això que Institut Municipal de Formació, Ocupació i Foment de l'Ajuntament de Palma (IMFOF) ens va demanar ajuda per muntar una conferència que parlés sobre la repercussió que tenen avui dia les xarxes socials en els negocis. L'agència de màrqueting en línia Onsom.com porta implantant plans de social media des de fa diversos anys, és per això queInstitut Municipal de Formació, Ocupació i Foment de l'Ajuntament de Palma (IMFOF) ens va demanar ajuda per muntar una conferència que parlés sobre la repercussió que tenen avui dia les xarxes socials en els negocis.

Dimarts passat, 12 d'abril, Vicenç Pardo, va impartir un taller a 12 emprenedors i empresaris, en què es va abordar la història de les xarxes socials, la seva utilització avui dia com a eina de fidelització i captació de clients.

Amb l'ajuda d'exemples pràctics, es van establir manuals de bones pràctiques i quines accions s'han d'evitar.

Al final de la conferència, es van plantejar alguns dubtes i alguns participants van compartir experiències professionals viscudes a les xarxes socials.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut