Onsom.com - Kit digital Mallorca

Sense categoriaCurs de Community Manager

Curs de Community Manager

Els dies 5, 6, 7 i 8 d'abril, Bernat Català, va impartir el Curs de Community Manager (CM). Una figura que cada vegada té més importància per aquelles organitzacions que volen rendibilitzar la seva presència a les xarxes socials i un nou perfil professional amb molta demanda.
Els dies 5, 6, 7 i 8 d'abril, Bernat Català, va impartir el Curs de Community Manager (CM). Una figura que cada vegada té més importància per aquelles organitzacions que volen rendibilitzar la seva presència a les xarxes socials i un nou perfil professional amb molta demanda.

Aquest curs, organitzat pel Institut de Desenvolupament Industrial del Govern de les Illes Balears (IDI) estava dirigit a empresaris, directius ia responsables de comunicació, atenció al client, màrqueting i Internet. Entre els assistents van destacar directius de IB3 (Radiotelevisió de les Illes Balears)Menú MallorcaVMA ProjectesSM2 BalearsGRAM, Estació Nàutica d'Alcúdia, del Ajuntament d'Inca i del propi IDI, entre d'altres.

Deixa un comentari

Coneix-nos

Ens pots seguir a les principals Xarxes Socials
caCatalà
Saltar al contingut