Onsom.com - Kit digital Mallorca

Sense categoriaTaller creació de botigues online

Taller creació de botigues online

Dijous passat, 17 de febrer, Vicenç Pardo, va impartir el Taller de creació de botigues en línia a l'Institut Municipal de Formació, Ocupació i Foment de l'Ajuntament de Palma de Mallorca (IMFOF), dirigit a emprenedors que volen muntar el seu negoci a Internet.

Dijous passat, 17 de febrer, Vicenç Pardo, va impartir el Taller de creació de botigues en línia a l'Institut Municipal de Formació, Ocupació i Foment de l'Ajuntament de Palma de Mallorca (IMFOF), dirigit a emprenedors que volen muntar el seu negoci a Internet.

Durant aquesta jornada, Onsom.com va compartir les millors estratègies per entendre el nou consumidor 2.0, quins aspectes s'han de tenir en compte quan es vol muntar una botiga en línia d'èxit, estratègies de dinamització de les botigues en línia i nombrosos consells pràctics per al manteniment i funcionament diari de la botiga.

El taller va concloure amb un col·loqui on cada participant va exposar el seu projecte i es van resoldre els dubtes pendents.

 

Deixa un comentari

Coneix-nos

Ens pots seguir a les principals Xarxes Socials
caCatalà
Saltar al contingut