Onsom.com - Kit digital Mallorca

Sense categoriaVI edició del projecte «Com treure profit de la teva pàgina web»

VI edició del projecte «Com treure profit de la teva pàgina web»

Debido al éxito de participación se realiza una nueva edición del proyecto Exprime tu web por la que Onsom.com asesorará de forma personalizada a 15 empresas seleccionadas para que saquen el máximo provecho a las posibilidades que ofrece Internet.

Un total de 15 petites i mitjanes empreses de Mallorca, que disposin de pàgina web, tindran l'oportunitat que Onsom.com els realitzeu una anàlisi, per diagnosticar l'aprofitament actual que la vostra web us reporta i buscar nous mitjans per rendibilitzar-la.

La CAEB, mitjançant aquesta iniciativa emmarcada al Servei de Consolidació d'Empreses i finançada pel SOIB, quiere contribuir a dar apoyo a las empresas para que puedan sacar el máximo provecho a las nuevas tecnologías que utilizan. La participación en el proyecto es gratuita.

Este proyecto se lleva a cabo entre el 8 de marzo y el 17 de junio de 2010.

Este proyecto se reedita por sexta vez después del éxito del proyecto piloto que se desarrolló durante el mes de mayo de 2008 y en el que participaron 10 empresas hasta el 30 de junio.

Deixa un comentari

Coneix-nos

Ens pots seguir a les principals Xarxes Socials
caCatalà
Saltar al contingut