Onsom.com - Kit digital Mallorca

Sense categoriaVI edició del projecte «Com treure profit de la teva pàgina web»

VI edició del projecte «Com treure profit de la teva pàgina web»

A causa de l'èxit de participació es realitza una nova edició del projecte Exprimeix la teva web per on Onsom.com assessorarà de forma personalitzada 15 empreses seleccionades perquè treguin el màxim profit a les possibilitats que ofereix Internet.

Un total de 15 petites i mitjanes empreses de Mallorca, que disposin de pàgina web, tindran l'oportunitat que Onsom.com els realitzeu una anàlisi, per diagnosticar l'aprofitament actual que la vostra web us reporta i buscar nous mitjans per rendibilitzar-la.

La CAEB, mitjançant aquesta iniciativa emmarcada al Servei de Consolidació d'Empreses i finançada pel SOIB, vol contribuir a donar suport a les empreses perquè puguin treure el màxim profit de les noves tecnologies que utilitzen. La participació al projecte és gratuïta.

Aquest projecte es duu a terme entre el 8 de març i el 17 de juny del 2010.

Aquest projecte es reedita per sisena vegada després de l'èxit del projecte pilot que es va desenvolupar durant el mes de maig del 2008 i en què van participar 10 empreses fins al 30 de juny.

Deixa un comentari

Coneix-nos

Ens pots seguir a les principals Xarxes Socials
caCatalà
Saltar al contingut