I Projecte Facebooking empresarial

Onsom.com ajudarà deu empreses a captar i fidelitzar clients a través de Facebook. Aquesta edició neix com a projecte pilot que posa en marxa el Servei de Consolidació d'Empreses de CAEB. Un total de 10 petites i mitjanes empreses de Mallorca tindran l'oportunitat que Onsom.com els assessori de manera personalitzada per desenvolupar els perfils, pàgines i grups de Facebook per captar i fidelitzar clients.

 
La CAEB, mitjançant aquesta iniciativa emmarcada al Servei de Consolidació d'Empreses i finançada pel SOIB, vol contribuir a donar suport a les empreses perquè puguin treure el màxim profit de les noves tecnologies que utilitzen. La participació al projecte és gratuïta.

Aquest projecte es duu a terme entre el 2 de març i el 30 dabril de 2010.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut