Hosting i dominis

La seguretat de les dades i la informació és un dels reptes més grans que planteja el XXI. Per això disposem de servidors propis a Espanya que compleixen tots els requeriments de seguretat recomanats pels principals desenvolupadors del mercat i també per la normativa del Reglament Europeu de protecció de dades de caràcter personal (RGPD).

Disposem de diferents plans que s'adapten a les necessitats de cada client i que tenen en compte a més dels factors d'emmagatzematge i seguretat, l'assistència tècnica, atesa dins les 24 hores des que se'n detecta alguna incidència o petició. 

Les pàgines web i els gestors de continguts, com passa en els sistemes operatius i programes ofimàtics o de gestió poden patir atacs externs (hackers i virus) i/o contenir errors no detectats prèviament. Per això, com a darrer recurs tots els nostres plans inclouen serveis de còpies de seguretat i de restauració de dades, les característiques i periodicitat de les quals varien en funció de les necessitats i activitat del client.

Tots els nostres plans d'allotjament web inclouen el sistema de analítica AWStats que permet monitoritzar l'activitat del lloc web sense dependre d'altres proveïdors externs com ara Google Analytics. Analitzar i comprendre les estadístiques és fonamental per optimitzar al màxim l'estratègia web, segmentar target i com es comporta: des d'on i com es connecten els visitants, què busquen, quins continguts funcionen i quins no. 

A més, el client disposa d'un complet panell de control a què accedeix mitjançant una url, inserint un nom d'usuari i contrasenya que li permet el control total, podent gestionar els comptes de correu electrònic, bases de dades, comptes ftp, protegir directoris, etc.

Contacta amb nosaltres i et farem una proposta personalitzada. Disposem de plans des de 21 €/mes.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut