Clients

{module 1007}

 {loadmodule mod_news_pro_gk5,Clients Administració pública}

Ens atrau la realitat de cada client, per això al llarg de 14 anys hem après, crescut i evolucionat amb grans empreses, pimes, professionals liberals, governants i administracions públiques. 

Des de l'any 2004 hem acompanyat més de 300 clients de gairebé tots els sectors (agències de viatge, hotels, turisme, lleure i temps lliure, esports, indústria nàutica, alimentació i begudes, gastronomia, restaurants, cellers, productores audiovisuals, arquitectura, construcció, decoració, interiorisme, immobiliari, jardineria, pasisatgisme, medi ambient, indústries químiques, indústries metal·lúrgiques, transport i logística, administració pública, fundacions, associacions, partits polítics, sindicats, seguretat, assegurances, sanitat, salut i benestar).

 

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut