Conveni entre l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i Onsom.com

Onsom.com seguirà tres anys més al Centre Bit d'Inca, després de signar un nou conveni amb l'IDI (Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears).

Onsom.com seguirà tres anys més al Centre Bit d'Inca, després de signar un nou conveni amb el IDI (Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears).

L'acord es produeix després que Onsom.com hagi desenvolupat un nou projecte tecnològic que s'ha desenvolupat gràcies a un conveni de col·laboració amb Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears. Aquest projecte és el resultat de més de dos anys d'esforços humans i econòmics intensos i la decidida aposta d'Onsom.com per continuar invertint en R+D+i. Per desenvolupar aquest projecte Onsom.com ha creat ONVAS SYSTEMS SL, la pàgina web del qual és www.onvas.com.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut