Reedició Projecte «Com treure profit a la teva pàgina web»

10 empreses de Mallorca rebran assessorament personalitzat d'Onsom.com per treure'n el màxim profit a les possibilitats que ofereix Internet. Un total de 10 empreses de Mallorca participen a la reedició del projecte «Com treure profit a la teva pàgina web».

Entre el 8 de setembre i el 31 d'octubre del 2008, aquestes empreses comptaran amb l'assessorament personalitzat d'Onsom.com, que analitzarà el portal, diagnosticarà l'aprofitament actual i els assessorarà en nous mitjans per rendibilitzar-lo.

Aquest projecte es reedita després de l'èxit del projecte pilot que es va presentar durant el mes de maig del 2008 i en què van participar 10 empreses fins al 30 de juny. Ambdós projectes són una iniciativa del Servei de Consolidació d'Empreses de CAEB (Confederació d'Associacions Empresarials de Balears), i està finançat pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) dependent de la Conselleria de Treball i Formació del Govern Balear.

Enllaços relacionats:
Projecte pilot «Com treure profit a la teva pàgina web»

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut