Inici Projecte pilot «Com treure profit a la teva pàgina web»

Un total de 10 empreses de Mallorca comptaran amb l'assessorament personalitzat d'Onsom.com per treure'n el màxim profit de les possibilitats que ofereix Internet.

Un total de 10 empreses de Mallorca participen al projecte pilot «Com treure profit a la teva pàgina web».

Entre el 5 de maig i el 30 de juny del 2008, aquestes empreses comptaran amb l'assessorament personalitzat d'Onsom.com, que analitzarà el portal, diagnosticarà l'aprofitament actual i els assessorarà en nous mitjans per rendibilitzar-lo.

Aquest projecte pilot ha estat posat en marxa pel Servei de Consolidació d'Empreses de CAEB (Confederació d'Associacions Empresarials de Balears), i està finançat pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) dependent de la Conselleria de Treball i Formació del Govern Balear.

Enllaços relacionats:
Projecte pilot «Com treure profit a la teva pàgina web»

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut