Inauguració de l'Oficina Turística Virtual d'Inca

L'11 de maig del 2007 es va inaugurar la primera oficina turística d'Inca, i també l'oficina turística tàctil que s'instal·la a Mallorca. Consisteix en un terminal tàctil, antivandàlic i dissenyat per ubicar-se a espais exteriors. Ofereix continguts turístics en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. I està adaptada per a persones amb discapacitats físiques.

La presentació dels continguts, la seva estructura i esquema de navegació és molt visual, senzill i intuïtiu. I està pensat perquè qualsevol persona els pugui consultar sense necessitat grans coneixements informàtics.

Tota la informació del terminal també es pot consultar a través de la pàgina web incaturistica.com, o bé, des de la pàgina web oficial de l'Ajuntament d'Inca, incaciutat.com. D'aquesta manera, la promoció turística d'Inca opera en dos nivells: el real i el virtual.

Al futur Inca té previst instal·lar tres oficines més a l'estació de tren, el claustre de Sant Domingo i la Plaça Mallorca. Tots aquests terminals estaran connectats a Internet sense fils amb una tecnologia innovadora. Això facilitarà la gestió i el manteniment dels continguts i fins i tot la seva ampliació. De fet, la idea és que ben aviat també es puguin fer tràmits i gestions municipals a través d'aquests terminals. Que, al cap ia la fi, seran punts d'accés a tota mena d'informació i serveis municipals.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut