Expo col·lectiva Joan de la Creu Sanz & Steven Vives

Del 24 de març al 13 de maig.

Steven Vives – Sa Mallorquina

Una col·lecció de làmpades d'un minimalista rústic. Un rústic mediterrani i senzill, amb matèries de la terra com l'olivera el castanyer. Altres que formen part de l'imaginari i la cultura de les nostres illes com els esportins, els brodats o el drap antic 

Joan de la Creu Sanz
Amb una mostra de les seves pintures, a mig camí entre il·lustració i pintura, que repassen els cànons estètics de la figura femenina buscant l?enigma que s?amaga darrere les mirades de les models. Un ambient blanc i negre, sense artificis, on el color forma part de l'obra en un sentit irreal i plàstic que reforça la intensitat del clar fosc. 

Inauguració
Dijous 24 de març a les 19 hores

Horari de visites
 
Dilluns a dissabte de 10 a 13:30 i hores convingudes

 

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut