Onsom.com amb els responsables de comunicació de col·legis mèdics d'Espanya

Bernat Català va parlar sobre les noves formes de comunicació online amb el col·legiat al 5è Congrés que va tenir lloc a Palma de Mallorca
Bernat Català va parlar sobre les noves formes de comunicació online amb el col·legiat al 5è Congrés que va tenir lloc a Palma de Mallorca.Bernat Català, co-director d'Onsom.com va ser convidat pel Col·legi de Metges de Palma de Mallorca, per parlar de les noves formes de comunicació en línia entre les organitzacions i els usuaris en el marc del 5è Congrés de responsables de comunicació de col·legis de metges d'Espanya, celebrat a Palma de Mallorca els dies 4, 5 i 6 de novembre de 2009.

En aquesta edició el congrés va voler posar especial èmfasi en l'ús de les xarxes socials i les eines de comunicació que ofereix Internet.

Deixa un comentari

caCatalà
Saltar al contingut